Dojenček Eloise gre v posteljo Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z modrimi mežikajočimi očkami in 4 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Prihaja čas za sladki spanec! Čudoviti dojenček Eloise Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle je pripravljen na pravljico za lahko noč in sladke sanje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s čudovitim dojenčkom Corolle s popolnoma dodelanimi detajli, nežnim vonjem po vanilji in veliko izbiro dodatkov. Čudoviti modrooki dojenček za otroke od 2. leta starosti je oblečen v čudovito svetlo rožnato pižamico s čudovitimi detajli, nežnim vonjem po vanilji in veliko pripomočki. Dojenček Eloise bo k vam domov prinesel še 4 dodatke, ki mu bodo pomagali sladko zaspati – zobno ščetko in zobno pasto za večerno higieno, mehko odejico in ilustrirano knjigo, vse to pa bo vašemu malčku pomagalo dojenčka hitro uspavati. Takrat pa bo dojenčica Eloise zaprla svoje mežikajoče rjave očke in se privila k vašemu malčku, s katerim bo ustvarila vez za celo življenje, že od prvega trenutka dalje.

Čudovita dojenčica Eloise Mon Grand Poupon znamke Corolle je velika 36 cm in je popolnoma prilagojena otrokom od 2. leta starosti. Zahvaljujoč svoji velikosti, mehkemu trebuščku in čudovitemu vonju po vanilji se bo v naročja vaših malčkov podala kot ulita. Otroci bodo zahvaljujoč dojenčku Eloise usvojili večerno rutino in zaspali skupaj s svojim novim dojenčkom. S pomočjo igre z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenčka Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako, kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • modre očke
  • 4 dodatki
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaVanilla scent
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.