Dojenček Bébé Chérie za preoblačenje Mon Grand Poupon Corolle 52 cm z modrimi mežikajočimi očkami od 24 mes

Opis izdelka

Ikoničen dojenček Bébé Chéri z delavnice francoske znamke Corolle bo že od prvega srečanja postal najboljši prijatelj vašega malčka. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo v naročja vaših najmlajših položili edinstvenega dojenčka Bébé Chéri, ki je leta 1980 prvič zagledala luč sveta in tako postala prvi dojenček te prestižne znamke. Ta izjemni dojenček v velikosti novorojenčka je narejen za otroke od 2. leta starosti in ima popolnoma dodelane detajle. Otroci ga bodo oboževali tudi zahvaljujoč nežnemu vonju po vanilji in popolni velikosti. Ravno velikost je to, kar bo otroke na mehkemu dojenčku Bébé Cheri najbolj navdušilo. Dojenček je velik 52 cm, zato ga bodo otroci lahko preoblačili kot pravega dojenčka! Vsako igro s tem dojenčkom Corolle bo še popestrilo preoblačenje v lastna oblačila, ki so jih otroci že prerasli ali pa v oblačila mlajšega bratca ali sestrice. Otroci bodo navdušeni tudi nad modrimi mežikajočimi očkami, ki se zaprejo vedno, ko otroci dojenčka položijo v posteljico. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu dojenčka z njim ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Ta legendarni dojenček Bébé Cheri z velikostjo 52 cm in modrimi očkami se bo lepo podal v naročja vaših najmlajših. Skrb zanj bo zahvaljujoč prvorazredni zasnovi in čudovitemu vonju spominjala na skrb za pravega dojenčka. Dojenčka Bébé Cheri bodo otroci oblačili v lastna oblačila ali pa oblačila za dojenčka v starosti 3. mesecev, ki so jih že prerasli. Igra z dojenčkom v velikosti novorojenčka bo zahvaljujoč tem lastnostim nepozabna in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij. Dojenček Corolle je v vseh pogledih prilagojen otrokovi starosti. S pomočjo igre z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenčka Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • primeren za preoblačenje v otroška oblačila
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • modre očke
  • velikost novorojenčka 52 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaVanilla scent
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.