Dojenček Bébé Chéri za oblačenje Mon Grand Poupon Corolle z modrimi mežikajočimi očkami 52 cm od 24 mes

Opis izdelka

Ikoničen dojenček Bébé Chéri francoske znamke Corolle bo že od prvega srečanja postal najboljši prijatelj vašega malčka. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo v naročja vaših najmlajših položili edinstvenega dojenčka Bébé Chéri, ki je leta 1980 prvič ugledal luč sveta in tako postal prvi dojenček te prestižne znamke. Ta izjemni dojenček v velikosti novorojenčka je ustvarjen za otroke od 2. leta starosti in ima precizno dodelane detajle. Otroci ga bodo oboževali tudi zahvaljujoč nežnemu vonju po vanilji in popolni velikosti. Ravno velikost je to, kar bo otroke pri mehkemu dojenčku Bébé Cheri najbolj navdušilo. Dojenček je velik 52 cm, zato ga bodo otroci lahko preoblačili kot pravega dojenčka! Vsako igro s tem dojenčkom Corolle bo še popestrilo preoblačenje v lastna oblačila, ki so jih otroci že prerasli ali pa v oblačila mlajšega bratca ali sestrice. Otroci bodo navdušeni tudi nad modrimi mežikajočimi očkami, ki se zaprejo vedno, ko otroci dojenčka položijo v posteljico. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu s tem dojenčkom ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Ta legendarni dojenček Bébé Cheri z velikostjo 52 cm in modrimi očkami se bo lepo podal v naročja vaših najmlajših. Skrb zanj bo zahvaljujoč prvorazredni zasnovi in čudovitemu vonju spominjala na skrb za pravega dojenčka. Dojenčka Bébé Cheri bodo otroci oblačili v oblačila za dojenčka v starosti 3 mesecev ali pa lastna oblačila, ki so jih že prerasli. Igra z dojenčkom v velikosti novorojenčka bo zahvaljujoč tem lastnostim nepozabna in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij. Dojenček Corolle je v vseh pogledih prilagojen otrokovi starosti. Z igro z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine. Dojenčka Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih revij za starše in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš otroček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • primeren za preoblačenje v otroška oblačila
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • modre očke
  • velikost novorojenčka 52 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina52 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.