Dojenček Bébé Calin Loving & Melodies Features Corolle interaktiven s 4 zvoki in 3 melodijami z rjavimi mežikajočimi očkami 30 cm od 18 mes

Opis izdelka

Edinstveni dojenček Bébé Calin Loving & Melodies Features z delavnice francoske znamke Corolle je čudovita interaktivna punčka, ki bo vaše malčke razveselila s prvimi besedami in čudovitimi melodijami. Kot edina e-trgovina na trgu v naročja vaših malčkov prinašamo tega izjemnega dojenčka z vonjem vanilje, ki govori, daje 4 zvoke in 3 čudovite melodije. Dojenček v rožnati pižamici čudovitega francoskega dizajna ima neverjetno dodelane detajle, otroke od 18. meseca pa bo razveselil z besedami mama in papa ter prav tako prikupnim smehom, zvokom poljubčka in melodijami, ki bodo otroke zabavale in umirile. Interaktivne funkcije so dopolnjene z asimetričnim obrazkom dojenčka, ki bo zahvaljujoč temu edinstvenemu dizajnu deluje človeško in simpatično. Vesele rjave očke dojenčka Corolle so videti kot žive in se med spanjem zapirajo, tako da bo igra z dojenčkom spominjala na nego pravega dojenčka. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu s tem dojenčkom ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Čudoviti dojenček Bébé Calin z zvoki in melodijami je velik 30 cm, zahvaljujoč čemur se bo popolnoma podal v naročja vaših najmlajših, ki ga bodo lahko takoj objeli in zanj poskrbeli. Nepozabna igra z dojenčkom se začne s pritiskom na njegov mehak trebušček, ki bo aktiviral eno izmed mnogih dojenčkovih funkcij. Dojenček Bébé Calin z rjavimi očki in nežnim vonjem po vanilji je v vseh pogledih prilagojen otrokovi starosti. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. S pomočjo igre z dojenčkom Bébé Calin se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Pod čudovitimi dizajnerskimi oblekicami se nahaja priročen žepek s snemljivim elektronskim modulom, zato lahko dojenčka tudi operete ali zamenjate baterije, ki so del paketa. Dojenčka Bébé Calin Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako, kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • daje 4 zvoke in 3 melodije
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 18. meseca
  • rjave očke
  • velikost 30 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 / Vanilla scent
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.