Dojenček Bebe Calin Unicorn Corolle z modrimi mežikajočimi očkami in polnilom z bunkic 30 cm od 18 mes

Opis izdelka

Čudoviti dojenček Bébé Calin Unicorn z delavnice francoske znamke Corolle je najbolj ljubek dojenček pod soncem. Kot edina e-trgovina na trgu vam ponujamo tega edinstvenega dojenčka z modrimi mežikajočimi očkami, ki je oblečen v samoroga. Dojenček za otroke od 18. meseca starosti je že pripravljen na ljubezen in nego, ki jo bo vaš malček priskrbel. Dojenčkov trebušček je na dotik in objem prijeten, dojenček pa lahko zahvaljujoč mehkim kroglicam samostojno sedi ali pa leži na trebuščku. Dojenček Bébé Calin Unicorn ima edinstvene asimetrične poteze obraza, zahvaljujoč čemur deluje človeško in simpatično. Vesele modre očke so videti kot žive, tako da bo igra z dojenčkom spominjala na nego pravega dojenčka. Vsako igro s tem dojenčkom Corolle še okrepijo prvi zobki in mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko otroka položijo v posteljico. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu s tem dojenčkom ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Čudoviti dojenček Bébé Calin Unicorn je velik 30 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom je zahvaljujoč njegovi velikosti in predvsem čudovitim oblačilom, nežni površini in mehkemu trebuščku resnično neprecenljiva. Edinstvenost dojenčki Corolle se skriva v njenem nežnem vonju po vanilji, ki deluje pomirjajoče in se ne izgubi niti po mnogih pranjih. Čudovitega dojenčka z modrimi mežikajočimi očki lahko vaši najmlajši hranijo, kopajo, previjajo, zahvaljujoč velikemu številu dodatkov pa ga lahko tudi preoblačijo. Dojenček Bébé Calin je v vseh pogledih prilagojen otrokovi starosti. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine. Z igro z dojenčkom Bébé Calin se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Dojenčka Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite to najlepšo punčko na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

 • mehak in lahek dojenček
 • polnilo iz mehkih kroglic
 • modre mežikajoče očke
 • v pižamici z motivom samoroga
 • nežen vonj po vanilji
 • za otroke od 18. meseca
 • velikost 30 cm
 • detajli prilagojeni otrokovi starosti
 • ročno pranje pri največ 40 °C
 • čudoviti francoski dizajn
 • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Dimenzije paketa11*20*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,6 kg
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.