Dojenček Babipouce Cotton Flower Mon Doudou Corolle z modrimi očkami in našobljenimi ustnicami 28 cm od 0 mes

Opis izdelka

Edinstven dojenček Babipouce Cotton Flower Mon Doudou z delavnice francoske znamke Corolle je prva igrača, ki bi jo vaš malček moral spoznati. Kot edina spletna trgovina na trgu vam v naročja vašega malčka polagamo edinstveno igračo s precizno dodelanimi detajli, s katerim bodo v trenutku ustvarili trdno vez za celo življenje. Dojenček Babipouce Cotton Flower, oblečen v rožnato pižamico z nežnimi črtami in zlatimi detajli se bo privil k vašemu malčku in ga s svojim vaniljevim vonjem in najnežnejšim materialom tudi pomiril. Najbolj prikupen detajl tega dojenčka so našobljena usteca, kamor dá dojenček lahko svoj prstek kot pravi dojenček. Čudovita kombinacija pastelnih barv, vesele modre očke, realističen obrazek in idealna velikost 28 cm zagotavljajo, da bo dojenček Babipouce Cotton Flower postaj najboljši prijatelj vašega malčka, že od njegovega rojstva dalje.

Ta izjemni dojenček Babipouce Cotton Flower ima asimetrični obrazek z modrimi očkami, ki je videti kot pravi, bo že v prvem hipu prevzel vašega malčka. Nevpadljiv vaniljev vonj in mehko, lahko telo bodo poskrbeli za nemoten in sladek spanec. Malčkovi nežni prstki bodo že pri prvem dotiku odkrili materiale prijetne za božanje in objemanje ter zahvaljujoč dolgi čepici, rokicam in nogicam že od zgodnje starosti vadili oprijem in spoznavali nove površine. Varnost je pri znamki Corolle na prvem mestu, zato je tudi dojenček popolnoma prilagojen otrokovi starosti. Modre očke dojenčka Mon Doudou, ki so zmeraj žive in vesele so poslikane s trajnostno barvo. Zato se ne bo zgodilo, da bi barvo malčki s svojimi prstki spraskali ali pa se poškodovali. Material, iz katerega je dojenček izdelan, je izjemno prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Dojenčka Babipouce Mon Doudou lahko perete v pralnem stroju pri nižjih obratih centrifuge pri temperaturi 30 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • nežen vonj po vanilji
  • primerno že od rojstva
  • modri očki in našobljene ustnice
  • velikost 28 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • pranje na nižjih obratih centrifuge na 30 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina28 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.