Dojenček svetleči v temi Babipouce Glow in the dark Corolle 28 cm z modrimi očki od 0 mes

Opis izdelka

Edinstveni dojenček Babipouce Glow in the dark francoske znamke Corolle je prva igrača, ki bi jo vaš malček moral spoznati. Kot edina spletna trgovina na trgu vam v naročja vašega malčka polagamo mehko igračko s precizno dodelanimi detajli, s katerim bodo v trenutku ustvarili trdno vez za celo življenje. Dojenček Babipouce je oblečen v temno pižamico z nežnim vzorcem in sveti v temi, tako da bo vašim najmlajšim prinesel čudovite in nemotene sanje. Vaš malček ga bo prijetno objel, z vaniljevim vonjem in najnežnejšimi materiali ter mehkobo, pa ga bo ob tem tudi pomiril. Najbolj prikupen detajl tega dojenčka so našobljena usteca, kamor dá dojenček lahko svoj prstek kot pravi dojenček. Čudovita kombinacija pastelnih barv, vesele modre očke, realističen obrazek in idealna velikost 28 cm zagotavljajo, da bo dojenček Babipouce najboljši prijatelj vašega malčka, že od njegovega rojstva dalje. Če želite, da bi dojenček ponoči svetel, ga čez dan pustite na svetlobi, da se napolni.

Ta izjemni dojenček Babipouce ima asimetrični obrazek z modrimi očkami, ki je videti kot pravi, bo že v prvem hipu prevzel vašega malčka. Nevpadljiv vaniljev vonj in mehko, lahko telo bosta poskrbela za nemoten in sladek spanec. Malčkovi nežni prstki bodo že pri prvem dotiku odkrili materiale prijetne za božanje in objemanje ter zahvaljujoč dolgi čepici, rokicam in nogicam že od zgodnje starosti vadili oprijem in spoznavali nove površine. Varnost je pri znamki Corolle na prvem mestu, zato je tudi dojenček popolnoma prilagojen otrokovi starosti. Modre očke dojenčka Babipouce, ki so zmeraj žive in vesele, so poslikane s trajnostno barvo. Zato se ne bo zgodilo, da bi barvo malčki s svojimi prstki spraskali ali pa se poškodovali. Material, iz katerega je dojenček izdelan, je izjemno prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Dojenčka Babipouce lahko perete v pralnem stroju pri nižjih obratih centrifuge pri temperaturi 30 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite to najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • sveti v temi
  • nežen vonj po vanilji
  • primerno že od rojstva
  • modre očke in našobljene ustnice
  • velikost 28 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • pranje na nižjih obratih centrifuge na 30 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina28 cm
Dimenzije paketa14*22*29 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Barvašedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.