Dojenček Augustin Little Artist Mon Grand Poupon Corolle z modrimi mežikajočimi očkami 36 cm od 24 mes

Opis izdelka

Edinstveni dojenček Augustin Little Artist Mon Grand Poupon, francoske znamke Corolle že komaj čaka, da jo vaš malček vzame v roke! Kot edina e-trgovina na trgu bomo v naročja vaših najmlajših položili prvovrstnega dojenčka s čudovitim imenom Augustin, s katerim bodo otroci odkrili čar materinstva in lepote nege za dojenčka. Ta izjemni dojenček za otroke od 2. leta starosti ima popolnoma dodelane detajle, otroke pa bo navdušil tudi zahvaljujoč čudovitim oblačilom in nežnim vonjem po vanilji. Dojenček Mon Grand Poupon v klobučku, črtasti majici in hlačkah na naramnice ima čudovite modre očke, ki se med spanjem zaprejo, hkrati pa tudi sesa prstek, enako kot pravi dojenčki. Vsako igro s tem dojenčkom Corolle še poudarijo ravno mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko otroci dojenčka položijo v posteljico. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu s tem dojenčkom ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Ta čudoviti dojenček Augustin Little Artist Mon Grand Poupon je velik 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle ponuja. Originalnega dojenčka Mon Grand Poupon bodo otroci zahvaljujoč bogati izbiri dodatkov lahko preoblačili, nahranili, uspavali, zdravili in se z njim podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. Z igro z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine. Dojenčka Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih revij za starše in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš otroček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • modre očke
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.