Dojenček v kostumu živalice Animal Doll Minikiss Smoby 27 cm z zvokom 3 vrste Lisička Zajec Srnjaček od 12 mes

Opis izdelka

Dojenček Animal Doll iz priljubljene serije MiniKiss, francoskega proizvajalca Smoby je moderni dojenček za igro, oblečen v lisičko, zajčka ali srnjačka, ki po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka. Nad njim bodo navdušeni otroci od 12. meseca starosti, ki jim bodo že na prvi pogled všeč originalni barvni kostumi. Dojenčki imajo vgrajeni elektronski modul, zahvaljujoč kateremu po pritisku na trebušček dajejo zvok poljubčka. So prav ustvarjeni za objemanje in crkljanje, otroci lahko nanje pritiskajo, kolikor le želijo. Cena velja za 3 dojenčke s kostumi.

S pravljično živalco si bodo lahko otroci izmišljali zgodbe in prigode v gozdu in si razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Postala bo njihov najljubši družabnik, ki ga bodo lahko vzeli s seboj na izlet ali obiske, z njim pa lahko tudi zaspijo. Igra z dojenčkom otroke uči odgovornosti, učijo se skrbeti zanj in ga ohranjati čistega. S to skrbjo na igriv način se približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko, ročne spretnosti in prav tako komunikacijske in jezikovne sposobnosti pri pripovedovanju različnih zgodb in uspavanju. Dojenčki so veliki 27 cm, del paketa so tudi baterije, 3 x LR44 1,5V.

Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač. Material igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo in prijetnim občutkom med igro. Dojenčki iz serije MiniKiss so primerni za objemanje in crkljanje, saj so iz mehkega in prožnega materiala. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,25 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.