Dodatni deli za železnico Train Big Track Set Eichhorn za podaljšanje tirov 44 elementov

Opis izdelka

Dodatni deli za železnico Train Big Track Set, nemške znamke Eichhorn, predstavljajo odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki bodo svojo železnico lahko podaljšali po lastnih željah. Originalni set vsebuje kar 44 tirnic različnih oblik in dolžin. Proizveden je iz prvorazrednega bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otroke pa spodbuja k združenju z naravo. Dodatne tirnice iz lesa bodo spodbujale otrokove spretnosti in logično mišljenje, igra gradbenega inženirja pa bo z njimi še bolj pristna.

Nemški dizajn in visoka kakovost lesenih tirov spodbujata razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujata zdravo otroško radovednost. Sestavljanje železnic je za otroke prijetno doživetje in hkrati prijetno sproščanje, hkrati pa imajo možnost načrtovanja izgradnje, kot pravi tehniki. S tem si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost, odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije. Prvorazredni les, pridobljen in uporabljen na ekološki način, bo v otroško sobico vnesel prijetno in domače vzdušje. Precizno dodelani detajli otrokom zagotavljajo varnost pri igri.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.