Dodatni deli za železnico Train Engine Shed Eichhorn garaža za vlake s tirnicami dolžina 32 cm

Opis izdelka

Dodatni deli za železnico Train Engine Shed, nemškega proizvajalca Eichhorn bodo razveselili vse spretne otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z vlakci. Nanje že čaka kakovostna garaža za vlake s 3 premičnimi rdečimi vrati, večsmerna tirnica in odbijač. Otroci se bodo igrali načrtovalce in mehanike, s postajališčem pa bodo železnico preprosto še povečali. S temi dodatki si otroci razvijajo predstavnost in logično mišljenje, hkrati pa pridobivajo občutek za odgovornost. Postajališče s tirnicami dosega skupno dolžino 32 cm in je proizvedeno iz prvorazrednega bukovega lesa in trpežne plastike, zato bo v vaši družini ostal še leta in leta.

Nemška kakovost in vrhunski dizajn lesenih dodatkov spodbujata razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujata zdravo otroško radovednost. Sestavljanje železnic je za otroke prijetno sproščanje, hkrati pa imajo možnost načrtovanja nove in večje železnice s prvorazrednimi delčki in dodatki S tem si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost, odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije. Nežne in živahne barve na dodatkih v kombinaciji z naravnim materialom bodo popestrile vsako otroško sobico, precizno dodelani detajli pa otrokom zagotavljajo varnost pri igri.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa14*29*25 cm
Skupna dolžina32 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,63 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.