Dodatni deli za železnico Train Spares Set Eichhorn

Opis izdelka

Dodatni deli za železnico Train Spares Set, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo kakovostne dodatke, s katerimi bodo otroci od 3. leta starosti lahko popravljali svoje najljubše vlakce in lokomotive. V setu so ležaji za kolesa, vezi, kolesa, magneti in žebljički, ki bodo vaše male mehanike na polno zaposlili. Leseni delčki so proizvedeni iz prvorazrednega bukovega lesa, ki je prijetno gladek na dotik, otroke pa spodbuja k združenju z naravo. S tehnično opremo in dodatki si otroci razvijajo svojo predstavnost, logično mišljenje in si pri delu z majhnimi delčki izboljšujejo fino motoriko.

Nemška kakovost in vrhunski dizajn lesenih dodatkov spodbujata razvoj domišljije in ustvarjalnosti ter prebujata zdravo otroško radovednost. Sestavljanje železnic je za otroke prijetno sproščanje, hkrati pa imajo možnost načrtovanja nove in večje železnice s prvorazrednimi delčki in dodatki. Izboljšujejo si tehnično predstavnost, se učijo opazovati reči na drug način in odkrivajo nove možnosti igre. Nežne in živahne barve na dodatkih v kombinaciji z naravnim materialom bodo popestrile vsako otroško sobico, precizno dodelani detajli pa otrokom zagotavljajo varnost pri igri.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa3*10*10 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,04 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.