Dodatni deli za železnico Train Remote Controlled Train Eichhorn vlak na daljinsko upravljanje s 5 funkcijami dolžina 20,5 cm

Opis izdelka

Dodatni del za železnico Train Remote Controlled, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja popolno dopolnitev lesenih železnic za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Veselijo se lahko rdeče bele elektronske lokomotive s 5 funkcijami, s katerimi bodo doživeli nove dogodivščine na svoji najljubši železnici. Lokomotiva razpolaga s funkcijo start/stop, lahko se giblje naprej in nazaj in prav tako daje zvoke. Otroci jo upravljajo z daljincem, s čimer se bodo zabavali v pristni igri strojevodij in si tako razvijali svojo predstavnost in logično mišljenje. Lokomotiva je skupne dolžine 20,5 cm in je proizvedena iz kakovostnega lesa in trpežne plastike.

Nemška kakovost in vrhunski dizajn lesenih dodatkov spodbujata razvoj domišljije in ustvarjalnosti ter prebujata zdravo otroško radovednost. Sestavljanje železnic je za otroke prijetno doživetje in hkrati prijetno sproščanje, hkrati pa imajo možnost načrtovanja nove in večje železnice s prvorazrednimi delčki in dodatki S tem si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost, odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije. Originalne barve na lokomotivi Eichhorn bodo popestrile vsako otroško sobico, precizno dodelani detajli pa otrokom zagotavljajo varnost pri igri. 

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa5*30*20 cm
Skupna dolžina20,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,22 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.