Dodatni deli za fleksibilno avtostezo Spidey Marvel Flextrem Refill Smoby 72 delov 1,72 metra od 4 leta

Opis izdelka

Izkoristite odlično priložnost in presenetite svoje otroke z dodatnimi delčki za fleksibilno avtostezo Spidey Marvel Refill, francoskega proizvajalca Smoby. S setom 72 barvnih delčkov bodo vaši otroci lahko podaljšali osnovno stezo za kar 172 cm. Zahvaljujoč temu bodo pri ustvarjanju nove, bolj zahtevne igre za še bolj razburljivo vožnjo lahko vključili svojo ustvarjalnost. Set sestavlja 36 rdečih in 36 modrih gradbenih delčkov, ki so izdelani iz kakovostne in trpežne umetne mase, prijetne na dotik. Med seboj jih preprosto sestavite, saj je vsak izmed njih opremljen z odprtino za lažje nameščanje različnih ovir. Otroke bosta navdušila tudi dva priseska s pajčevino, na katera se lahko namesti del steze in otroke zabava pri igri s svojim najljubšim junakom Spidermanom.

Ob sestavljanju avtosteze se razvijajo tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke. Pri igrah s prijatelji in sorojenci si dečki in deklice širijo tudi svoj besedni zaklad, urijo komunikacijske veščine in se učijo sodelovati na skupnem projektu.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
Dimenzije paketa21*7*32 cm
Skupna dolžinaDĺžka trate: 1,72 m
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.