Dnevnik Harry Potter Tom Riddle A5 Jada z nevidnim pisalom in paličico z UV lučko od 6 leta

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke s stilskim dnevnikom iz sveta Harryja Potterja! Dnevnik Tom Riddle v formatu A5 predstavlja izjemno darilo za dečke in deklice od 6. leta starosti. Pristna replika čarovniškega dnevnika iz filma Harryja Potterja in Dvorana skrivnosti bo razveselil vse zveste ljubitelje filma in jim omogočil zapisovanje njihovih misli, skrivnostnih sporočil in idej, ki jih nihče ne bo mogel prebrati. 

Dnevnik Tom Marvolo Riddle vsebuje pisalo z nevidnim črnilom in UV lučko, zato bodo le mali čarovniki in čarovnice lahko prebrali svoje zapiske. Priročna UV lučka se skriva v originalni repliki čarovniške palice, s katero bodo izkušnje še bolj pristne pri igri filmskih in književnih junakov iz sveta Harryja Potterja.

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
VelikostA5
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.