Dirkalni postanek z avtomobilčkom Tune Up's Race Pitstop Majorette 3-etažni z zvokom in lučko

Opis izdelka

Dirkalni postanek Tune Up's Race Pitstop francoske znamke Majorette predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Dirkalni postanek v originalnih barvah ponuja otrokom 3 igralne etaže, je opremljen z ročnim dvigalom, s katerim avtomobilček pride na višjo etažo, od tam pa se po rampi spusti na parkirno mesto z vrtečo platformo. Na naslednji etaži avtomobilček opravi tehnični pregled, od tam pa se odpravi na štart z izstrelnim mehanizmom. Dirkalni postanek sveti in daje zvoke, zahvaljujoč čemur bodo otrokova dirkalna doživetja še bolj pristna, set pa je odpremljen tudi z odrom za zmagovalce s tablo z rezultati.

Del dirkalnega postanka je tudi športni avtomobilček Audi R8 Coupé, s kovinsko karoserijo in dolžino 7,5 cm. Otroci pri sestavljanju dirkalnega postanka v polnosti preizkušajo svoje veščine sestavljanja in se igrajo organizatorje dirke, s čimer se približujejo svetu odraslih. Njihova naloga bo vsakodnevni obhod dirkalnega postanka, ob tem pa bodo dobili veliko znanj in določali zmagovalce. Vsak dan bodo odkrivali nove možnosti igre, pridobivali zdravo samozaupanje. Pri igri si izboljšujejo fino motoriko in logiko, pri igri s prijatelji in sorojenci pa si razvijajo komunikacijske spretnosti in veščine izražanja.

Skupne mere dirkalnega postanka so 72*39*33 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost92*36*23 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2 x 1.5 V R03 AAA (included)
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.