Dimnik kot dodatek za otroške hiške Smoby Neo Jura Lodge in Vrtnar z UV filtrom

Opis izdelka

Francoski proizvajalec Smoby ponuja za otroške hiške priročne pripomočke in dodatke, s katerimi boste razveselili vsakega otroka. Ponujamo vam priročen dimnik, ki ga potrebuje vsaka streha hiše in zahvaljujoč kateremu bodo otroci doživeli veliko bolj realistično igro v svoji hiški ali pa okoli nje. Dimnik je zasnovan v zeleni barvi in enakem odtenku kot hiška, tako da se eden drugemu odlično barvno in dizajnersko podata.

Dimnik za otroške hiške ima trpežne in dvojne plastične stene in je izdelan z najmodernejšim proizvodnim procesom Blow Molding, enako kot vse hiške znamke Smoby. Dimnik je stabilen in kljubuje vremenskim vplivom, hkrati pa je njegova površina nežna in žametna na dotik. Ima prijetne zaobljene robove, tako da se otroci ne bodo poškodovali. Barva dimnika ne bo zbledela niti po daljši uporabi, zahvaljujoč anti UV filtru bo ohranila svojo čudovito in živo barvitost še leta in leta, kljub neprijetnemu vremenu. Dimenzije dimnika znašajo 25*25*22 cm. Dimnik se preprosto nastavi na hiški, montaže je povsem preprosta.

Moderni dimnik znamke Smoby s svojim originalnim francoskim videzom v kombinacijo s hiško pri otrocih razvija domišljijo in predstavnost, z njuno pomočjo se približujejo svetu odraslih in se učijo odgovornosti. Dodatki za otroške hiške so pomembni, omogočajo jim ideje za izboljšave na hiški, z njimi pa se bodo igrali še leta in leta. Vsak dodatek za igralno hiško ponuja nove možnosti njene uporabe, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok.

Dimnik je primeren za hiške:

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost25*25*22 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,26 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.