Didaktični sprehajalček in voziček Trotty Walker 3in1 Little Smoby s snemljivo ploščo in funkcijami za razvoj motorike od 12 mes

Opis izdelka

Didaktični sprehajalček in voziček Trotty Walker 3v1 je večfunkcijska igrača in pripomoček za gibanje za najmlajše otroke od 12. meseca starosti, ki jih bo pomagala pri njihovih prvih korakih. Zahvaljujoč široki razporeditvi koles je sprehajalček izjemno stabilen, koleščka pa so opremljena z gumbi za funkcijo zaviranja, kar otrokom zagotavlja varnost. Ergonomski ročaj je na idealni višini 47 cm, otroci se lahko nanj udobno oprejo in ob hoji pridobivajo zaupanje sami vase.

Na sprednjem delu sprehajalčka je plošča z 8 didaktičnimi funkcijami, ki jo s sprehajalčka lahko snamete in uporabljate samostojno. Didaktična plošča v podobi kovčka vsebuje 8 iger, ki pomagajo pri otrokovem motoričnem razvoju. Vaši najmlajši se lahko veselijo razporejanje kock po obliki in barvi, zapirajočih vratc, ogledalca, premične pikapolonice z zvokom cric-crac, mehanske hupe in številnih premičnih elementov, ki preverijo otrokove spretnosti. Ploščo lahko zahvaljujoč ročaju preprosto prenašajo, starši jo lahko vzamejo tudi s seboj na izlete in obiske.

Sam sprehajalček brez plošče otroku služi kot priročen voziček za dojenčka ali najljubšega pliškota. Mere sprehajalčka znašajo 50*43*47 cm, zasnovan je iz trdne umetne mase brez ostrih robov, ki je prijetna na dotik. Igrača z mnogimi funkcijami in barvitostjo bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled. Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost50*43*47 cm
Dimenzije paketa50*18*58 cm
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.