Didaktična mizica Activity Table Little Smoby s funkcijami za razvoj motorike od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična mizica Activity Table Little Smoby je izjemna večfunkcijska igrača, ki otrokom od 12. meseca starosti pomaga pri razvoju njihovih kognitivnih in motoričnih sposobnosti. Didaktična otroška mizica stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah in je izdelana iz kakovostne plastike, ki je žametna na dotik. Dečki in deklice bodo pri različnih igrah vadili svoje spretnosti in sposobnosti. Veselijo se lahko katapulta, nizanja obročkov, vrtljivega ogledalca, valja in prikupnega tobogana s sličico slončka, po katerem spuščajo rumeno žogico.

Igralna mizica je opremljena tudi z barvnimi kockami s sličicami živali za vstavljanje, ki se jih otroci naučijo razporejati po obliki in jih vstavljati v primerne odprtine. Kocke se po pravilnem metu zbirajo v nogi mizice, tako da se lahko igra nadaljuje kadarkoli otroci želijo. Na ta način otroci vadijo svojo fino motoriko in hkrati prepoznavajo posamezne barve in oblike kock. Na mizici so številni gibljivi elementi, s katerimi se bodo vaši najmlajši zabavali ure in ure in ob tem vadili svoje logično razmišljanje. Mere izdelka znašajo 47*47*53 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost47*47*54 cm
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.