Didaktični vlakec BB Abrick Écoiffier s kockami v motivu živali od 12 mes

Opis izdelka

Didaktični vlakec BB Abrick, francoskega proizvajalca Écoiffier bo že na prvi pogled navdušil dečke in deklice od 12. meseca starosti. Zabavali se bodo z originalnim vlakcem v pestrih pastelnih barvah in kockami s sličicami živali, ki jih postavijo na vagon tako, da se bodo lahko podali na pustolovsko pot. Kocke so večjih dimenzij in otrokom omogočajo lažjo uporabo pri gradnji. Vlakec z dolžino 52 cm pripomore k razvoju domišljije in predstavnosti, z igro si otroci izboljšujejo finomotorične sposobnosti in logično mišljenje.

Didaktične igrače iz serije BB Abrick so zasnovane z ozirom na potrebe najmlajših otrok in sodelujejo pri njihovem vsestranskem razvoju in prepoznavanju novih barv in oblik. Vlakec s kockami je proizveden iz trpežne plastike z zaobljenimi robovi za maksimalno varnost otrok. Igrača v pastelnih barvah deluje na otroke harmonično in pomirjujoče. Otroški vlakec s kockami prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati v otroški sobici.

Mere vlakca znašajo 52*11*16 cm. Francoski proizvajalec Écoiffier proizvaja kakovostne plastične igrače že več desetletij, te pa ne vsebujejo škodljivih snovi in so varne za otroško igro. Originalne igrače iz serije BB Abrick izpolnjujejo najvišje evropske standarde, pomagajo otrokom razvijati njihove veščine že od zgodnje starosti. Francosko podjetje Écoiffier prinaša dečkom in deklicam igrače, ki jih narekujejo najnovejši trendi po dostopni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost52*11*16 cm
Dimenzije paketa60*40*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,81 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.