Didaktični avtomobilček Hrošček Shape Sorter Car Cotoons Smoby z oblikovanimi kockami za vstavljanje od 12 mes

Opis izdelka

Didaktični avtomobilček Hrošček je popolna igrača, ki bo razveselila dečke in deklice že od njihovega 12. meseca starosti. Modro beli avtomobilček je proizveden v obliki avtomobilčka Hroščka in vsebuje kocke različnih oblik, ki se vanj vstavljajo čez določene odprtine. S vstavljanjem kock bodo najmlajši povadili svojo fino motoriko, si razvijali logično mišljenje in predstavnost. Je odlična didaktična igrača, s kockami različnih barv, ki jih otroci iz notranjosti avtomobilčka vzamejo ven iz prtljažnika.

Otroški avtomobilček je proizveden v pestrih barvah s sličicami animiranih junakov Cotoons, ki spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost. Kocke lahko med seboj tudi združite (na koncih imajo okrogle kaveljce, ki se podajo v odprtino v drugi kocki) in tako iz njih sestavijo verigo. Otroški avtomobilček prav tako vsebuje majhen mobilni telefon. To je izjemno priljubljena igrača za male otroke, s katero se lahko igrajo zunaj in notri. Mere izdelka znašajo 24*15*20 cm.

Priznano francosko podjetje Smoby prinaša otrokom kakovostne plastične igrače že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost24*15*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa25*15*21 cm
Skupna dolžina24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,60 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.