Didaktični set zlagank 4v1 BB Abrick Écoiffier 41 delov s kockami obročki in lončki v zaboju od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična zlaganka 4v1 BB Abrick, francoskega proizvajalca Écoiffier bo navdušila vse otroke od 12. meseca starosti. Dečki in deklice se bodo zabavali z večfunkcijsko zlaganko, ki jim bo omogočila razvoj ustvarjalnosti in predstavnosti. V modernem odpirajočem zaboju je 41-delni set, v katerem otroci odkrijejo stolp iz lončkov, piramido iz obročkov, verigo za povezovanje in klasične kocke. Posamezni dodatki so večjih dimenzij, ki omogočajo lahko uporabo. Proizvedeni so iz trdne in trpežne plastike z zaobljenimi robovi, nežne barve pa na otroke delujejo harmonično in pomirjujoče.

S tem, ko otroci načrtujejo in sestavljajo kocke, se v njih razvija logično in prostorsko dojemanje. Odkrivajo, kako se kocke med seboj združujejo, in se zanimajo za svet okoli njih. Z igro s kockami urijo tudi svojo fino motoriko in ročne spretnosti. Ta didaktični set tako vsestransko prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati niti v vaši otroški sobici. Zahvaljujoč priročnemu zaboju lahko otroci posamezne delčke zlaganke zberejo in pospravijo.

Mere zaboja znašajo 42*21*18 cm. Francoski proizvajalec Écoiffier proizvaja kakovostne plastične igrače že več desetletij, te pa ne vsebujejo škodljivih snovi in so varne za otroško igro. Originalne igrače iz kolekcije BB Abrick izpolnjujejo najvišje evropske standarde, pomagajo otrokom razvijati njihove veščine že od zgodnje starosti. Francosko podjetje Écoiffier prinaša dečkom in deklicam igrače, ki jih narekujejo najnovejši trendi po dostopni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost42*21*18 cm
Dimenzije paketa60*40*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,1 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.