Didaktična želvica za vlečenje Balls Turtle 2v1 Little Smoby s stezo in 2 žogicama od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična želvica za vlečenje Balls Turtle 2v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno igračo za vse otroke od 12. meseca, ki jim bo pomagala pri njihovemu vsestranskemu razvoju. Didaktična želvica ima v svojem oklepu stezo, po kateri otroci spuščajo 2 barvni žogici. Na koncu steze je varovalo, ki ga otroci odprejo in žogica se skotali ven. Originalna želvica v nežnih barvah je proizvedena iz prvorazredne plastike z žametno nežno površino z zaobljenimi robovi, zato se bodo z njo varno igrali tudi najmlajši.

Didaktična želvica ima tudi vrvico za vlečenje, zato se lahko otroci z njo sprehajajo in jo vzamejo s seboj naokrog. Otrokom bo zanimiva zaradi svojih barv, novih oblik in površin, njena robustnost in dodelani dizajn pa zagotavljata, da se bodo z njo dolgo igrali. Želvica ima tudi predalček, kamor lahko žogice po vsaki igri pospravite. Otroci bodo z želvico vadili svojo fino motoriko in si izpopolnjevali svojo prostorsko zaznavnost. Igrače iz kolekcije Little Smoby so namenjene najmlajšim otrokom, ki jim pomagajo odkrivati in izboljševati svoje spretnosti in sposobnosti.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa gladka in nežna do otroških rokic, saj je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Od leta 2020 proizvajalec za svoje izdelke uporablja reciklirano kartonsko embalažo, s čimer mu je uspelo znižati stopnjo vpliva na okolje do 90 %, hkrati pa ponuja širok nabor igrač, ki so proizvedene iz reciklirane plastike.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost28*20*29 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa26*14*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.