Didaktična sestavljanka morski svet Coral Little Smoby 8 delov v obliki želvice hobotnice in rož od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična sestavljanka Coral Little francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno igračo za vse otroke od 12. meseca, ki jim bo pomagala pri njihovemu vsestranskemu razvoju. Otroška sestavljanka v motivu Morskega sveta omogoča otrokom, da pri vsakodnevni igri vključijo svojo domišljijo in predstavnost. Na trden podstavek v obliki korale z izboklinami otroci nizajo delčke v podobi cvetlic, želvic in hobotnic. Originalna sestavljanka v nežnih barvah je proizvedena iz prvorazredne plastike z žametno nežno površino z zaobljenimi robovi, zato se bodo z njo varno igrali tudi najmlajši.

Otrokom bo zanimiva zaradi svojih barv, novih oblik in površin, njena robustnost in dodelani dizajn pa zagotavljata, da se bodo z njo dolgo igrali. Prav tako bodo z njo vadili finomotorične veščine, posamezne delčke pa lahko posebej združujejo. Pri ustvarjanju morske korale otroci uporabljajo svojo domišljijo in vsak dan odkrivajo nove možnosti zlaganja. Igrače iz kolekcije Little Smoby so namenjene najmlajšim otrokom, ki jim pomagajo odkrivati svet okoli njih in v polnosti uporabljati svoje spretnosti in sposobnosti.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa gladka in nežna do otroških rokic, saj je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Od leta 2020 proizvajalec za svoje izdelke uporablja reciklirano kartonsko embalažo, s čimer mu je uspelo znižati stopnjo vpliva na okolje do 90 %, hkrati pa ponuja širok nabor igrač, ki so proizvedene iz reciklirane plastike.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost19*19*25 cm
Dimenzije paketa21*12*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.