Didaktična mizica Youpi Baby Smoby elektronska z zvokom in lučko od 6 mes

Opis izdelka

Čudovita didaktična mizica Youpi Baby je izjemna didaktična igrača francoskega Smoby-ja, ki bo navdušila vsakega otroka od 6. meseca starosti. Kombinacija zelene, modre in bele je primerna za deklice in dečke. Otroška didaktična mizica ima zaobljene oblike, ki varuje otroke pred poškodbami, izdelana je iz kakovostne plastike, ki je nežna in mehka na dotik. Didaktična igra za najmlajše je zahvaljujoč velikim čvrstim nogam trdna in stabilna. Na sprednjem delu je sedežek, ki se lahko obrača za 360 °, s katerim se bodo malčki izjemno zabavali, saj se bodo lahko vrteli kot na vrtiljaku. Zabavali pa se bodo tudi z vsemi igračami na mizi, ki jih bodo preiskovali in odkrivali njihove funkcije. Igrače na mizici imajo motiv pravljičnih figuric Cotoons, otroci pa se lahko veselijo zvočnih in svetlobnih funkcij.

Najmlajši otroci bodo na mizici odkrili tudi svetlečo in igralno rožico, ki se jo bodo sami naučili prižgati in tudi zabavno konstrukcijo za vadbo fine motorike. S pomočjo igrač se razvija tudi prostorsko dojemanje in tudi koordinacija gibov, saj poskušajo igrače prijeti, stiskati, vrteti in obračati. Najbolje na tej didaktični igrači za otroke pa je, da lahko osrednji del s sedežem tudi prekrijete s pokrovom. Mizica s sedežkom se tako z eno potezo spremeni na klasično mizico z eno ravno površino, na kateri lahko otroci rišejo, se igrajo in tudi malicajo. Sedež ima snemljiv del, ki ga lahko perete pri 30 °C. Didaktična igrača deluje na 2 LR44 bateriji, ki sta del paketa. Bateriji v kompletu sta testni. Mere celotne igrače za najmlajše znašajo 69*69*70 cm, kjer je skupna višina mizice 70 cm.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. Otroška mizica Youpi je ena izmed najmodernejših didaktičnih mizic, ki so jo zasnovali dizajnerji in strokovnjaki v Franciji.

Lastnosti

  • didaktična mizica za najmlajše
  • multifunkcijska igrača
  • igra melodije, sveti
  • s sedežem, ki se obrača za 360 stopinj
  • čudovita barvna zasnova
  • primeren od 6. meseca
  • kakovostna, žametno mehka plastika
  • deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni)
  • pomaga pri razvoju fine motorike, logičnega mišljenja, domišljije in ustvarjalnosti
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost69*69*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa70*17*72 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,1 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.