Didaktična mizica Activity Table Cotoons Smoby z zvokom, lučko in mnogimi funkcijami od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična mizica Activity Table iz priljubljene serije Cotoons je čudovita multifunkcionalna didaktična igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti in si hkrati razvija kognitivne in motorične sposobnosti. Didaktična mizica stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah in je izdelana iz kakovostne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci se bodo razveselili svetlobnih in zvočnih učinkov, hkrati pa pri različnih igrah vadili svoje spretnosti in sposobnosti. Nanje čakajo vrtljivi obročki, katapult, vrtljivo ogledalce, ne manjka pa niti tobogan, po katerem lahko spuščajo žogico.

Del didaktičnega pripomočka so tudi kocke za vstavljanje s potiskom, ki se jih otroci naučijo vstavljati v odprtine. Kocke se po pravilnem metu zbirajo v nogi mizice, tako da se lahko otroci naprej zabavajo. Pri tej igri otroci vadijo svojo fino motoriko in hkrati prepoznavajo posamezne barve in oblike kock. Na mizici je veliko gibljivih delov, s katerimi se bodo vaši najmlajši zabavali ure in ure. Pri igri se razvijata tudi logično mišljenje in malčkov sluh. Mere izdelka znašajo 47*47*49 cm, z višino 49 cm, kar je idealna višina za vaše malčke. 

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost47*47*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,6 kg
OpombaBattery: 2 x LR44/AG13 1.5V included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.