Didaktična miza Cotoons Youpi Smoby multifunkcijska rožnata od 6 mes

Opis izdelka

Smoby otroška didaktična mizica Youpi je živih barv, ima zaobljene robove, ki varuje otroke pred poškodbami, izdelana pa je iz kakovostne plastike, ki je nežna in mehka na dotik. Didaktična igrača za najmlajše je zahvaljujoč velikim čvrstim nogam trdna in stabilna, primerna za otroke že od njihovega 5. meseca starosti. Na sredinskem delu je sedežek, ki se z nežnimi gibi obrača za 360 °, s katerim se bodo lahko vaši najmlajši vrteli kot na vrtiljaku in spoznavali svet in bližnjo okolico. Malček ima tako dostop do vseh igrač na mizici, lahko jih preiskuje in odkriva svet okoli sebe z vseh strani in kotov. Igrače na mizici so elektronske, svetijo, se vrtijo, dajejo različne zvoke in imajo prikupne sličice risanih junakov Cotoons. Mere celotne igrače za najmlajše znašajo 69*69*70 cm. Je belo-zelene barvne kombinacije z rožnato obrobo in predstavlja idealno darilo za deklice ter dodatek za vsako otroško sobico.

Didaktične igrače na otroški mizici so zasnovane tako, da bi vplivale na otrokov razvoj. Vplivajo predvsem na fino motoriko, občutek za prostor in koordinacijo gibov. Zahvaljujoč njim bodo otroci spoznavali barve in oblike, odkrivali in spoznavali povezave med dotiki in oblikami. S pomočjo različnih zvokov, ki jih igrača daje, se razvija tudi nežni otrokov sluh. Ta čudovita multifunkcijska igrača za najmlajše otroke je prva šola, osnova za nadaljnje učenje vaših otrok. Najbolje na tej didaktični igrači za otroke pa je, da lahko osrednji del s sedežem tudi prekrijete s pokrovom. Mizica s sedežkom se tako z eno potezo spremeni na klasično mizico z eno ravno površino, na kateri lahko otroci rišejo, se igrajo in tudi malicajo. Sedež ima snemljiv del, ki ga lahko perete pri 30 °C. Didaktična igrača deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni), ki sta del paketa. Baterije so testne.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. Otroška mizica Youpi je ena izmed najbolj priljubljenih didaktičnih mizic, ki so jo zasnovali dizajnerji in strokovnjaki v Franciji.

Lastnosti

  • didaktična mizica za najmlajše
  • multifunkcijska igrača
  • igra melodije, sveti
  • s sedežem, ki se obrača za 360 stopinj
  • rožnata barva za deklice
  • primerna od 5. meseca
  • kakovostna, žametno mehka plastika
  • deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni)
  • pomaga pri razvoju fine motorike, logičnega mišljenja, domišljije in ustvarjalnosti
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost69*69*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa70*17*72 cm
Skupna dolžina69 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,15 kg
Opombabattery: 2x LR44
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.