Didaktična miza Cotoons Youpi Smoby multifunkcijska modra/rožnata od 6 mes

Opis izdelka

Didaktična mizica Youpi je čudovita igrača, ki bo prevzela vsakega otroka od 5. meseca starosti dalje.Otroška didaktična mizica ima zaobljene robove, ki varuje otroke pred poškodbami, izdelana je iz kakovostne plastike, ki je nežna in mehka na dotik. Didaktična igra za najmlajše je zahvaljujoč velikim čvrstim nogam trdna in stabilna. Na sprednjem delu je sedežek za najmlajše, ki se povsem preprosto obrača za 360 °, s katerim se bodo lahko vrteli kot na vrtiljaku. Malček ima tako dostop k vsem igračam na mizici, lahko jih preiskuje in odkriva svet okoli sebe z vseh strani in kotov. Igrače na mizici so elektronske, svetijo, se vrtijo, dajejo različne zvoke in imajo prikupne sličice risanih junakov Cotoons. Mere celotne igrače za najmlajše znašajo 69*69*70 cm.

Didaktične igrače na otroški mizici so zasnovane tako, da bi vplivale na otrokov razvoj. Vplivajo predvsem na fino motoriko, občutek za prostor, koordinacijo gibov in razvoj sluha. Zahvaljujoč njim bodo otroci spoznavali barve in oblike, odkrivali in spoznavali povezave med dotiki in oblikami. Ta čudovita multifunkcijska igrača za najmlajše otroke je prva šola, osnova za nadaljnje učenje vaših otrok. Najbolje na tej didaktični igrači za otroke pa je, da lahko osrednji del s sedežem tudi prekrijete s pokrovom. Mizica s sedežkom se tako z eno potezo spremeni na klasično mizico z eno ravno površino, na kateri lahko otroci rišejo, se igrajo in tudi malicajo. Sedež ima snemljiv del, ki ga lahko perete pri 30 °C. Didaktična igrača deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni), ki sta del paketa. Bateriji v kompletu sta testni.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Zaobljeni robovi varujejo najmlajše otroke pred poškodbami med igro. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke.Otroška mizica Youpi je ena izmed najbolj priljubljenih didaktičnih mizic, ki so jo zasnovali dizajnerji in strokovnjaki v Franciji.

Lastnosti

  • didaktična mizica za najmlajše
  • multifunkcijska igrača
  • igra melodije, sveti
  • s sedežem, ki se obrača za 360 stopinj
  • rožnata ali modra barva 
  • primerna od 5. meseca
  • kakovostna, žametno mehka plastika
  • deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni)
  • pomaga pri razvoju fine motorike, logičnega mišljenja, domišljije in ustvarjalnosti
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost69*69*70 cm
Dimenzije paketa70*17*72 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža5,15 kg
Opombabattery: 2x LR44
Barvapestrofarebná
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha