Didaktična kuhinjica za najmlajše Cooky Kitchen Little Smoby s kockami in kuhinjsko posodo od 18 mes

Opis izdelka

Didaktična kuhinja za najmlajše Cooky Kitchen z izdaje Little Smoby je fantastična igrača za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Brezčasna kuhinjica v nežnih pastelnih barvah s sličicami živali bo očarala otroke že na prvi pogled, z njo bodo lahko že od zgodnje starosti preizkušali igro kuharjev. Kuhinja je opremljena z bogatim setom 25 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli kozarčke, krožničke, skodelice, žličke, vilice, nožke, lonec s pokrovk, solnico z zvokom cric-crac, kuhinjski trak za lase, kapsule za kavni avtomat (kava/mleko/čokolada) in 4 didaktične kocke za vsestranski razvoj vaših otrok.

V osrednjem delu kuhinjice sta štedilnik in kavomat, na zgornjem delu na napi pa je nameščena ura z zvoki z mehanskim zvokom cric-crac, ki upodablja štiri različne živalce. Kuhinja ponuja dovolj prostora za shranjevanje – otroci se bodo po igri naučili pripomočke pospravljati na svoje mesto. Premična krila na pultu bodo kuharjem priskrbela dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice. Čudovita otroška kuhinja z zaobljenimi robovi in precizno dodelanimi detajli bo otrokom pri igri kuharjev prinesla pristna doživetja.

Didaktične kocke pomagajo najmlajšim otrokom pri izboljšanju fine motorike in prepoznavo različnih oblik in barv. Z vstavljanjem kock v pravilne odprtine bodo pridobivali samozavest in si razvijali logično razmišljanje in prostorsko dojemanje. Še mnogo drugih barvnih dodatkov pa bodo uporabili pri igri kuharjev, kjer bodo odkrivali uporabo kuhinjskih pripomočkov. Pri igri z drugimi otroki pa bodo razvijali jezikovne in socialne veščine. Vesel barvni dizajn kuhinje pri njih razvija ustvarjalnost in domišljijo. Mere kuhinje znašajo 65*35*85 cm, višina delovnega pulta meri 41 cm.

Francoski Smoby je vodilni francoski proizvajalec vrhunskih otroških igrač. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost65*35*85 cm
Skupna višina85 cm
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.