Didaktična košarica iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Shape Sorter Smoby 8 kock - iz kolekcije Smoby Green 100% recikliren od 12 mes

Opis izdelka

Odkrijte vrhunske didaktične igrače iz kolekcije Smoby Green. Didaktična košarica iz sladkornega trsa Shape Sorter, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača, ki bo pripomogla k razvoju vašega otroka od 12. meseca starosti. Priročna košarica z ročajem ima tudi pokrovček z odprtinami različnih oblik, čez katere bodo dečki in deklice vstavili 8 barvnih kock. Na igriv način bodo otroci razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje, spoznavali bodo nove barve in oblike in se učili vstavljati kocke v prave oblike. Didaktična košarica je proizvedena iz pravega sladkornega trsa, zato je 100 % reciklirna, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega trsnega sladkorja, ki ne ogroža življenjskega okolja.

Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce, med katerimi je proizvajalec Smoby eden izmed prvih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom igrače, ki varujejo življenjsko okolje. Didaktična košarica pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost, zahvaljujoč ročaju pa jo lahko vzamete na izlete, obiske in počitnice. Njegove mere znašajo 17*19*10 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo domišljijo in individualnost, pritegnile bodo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost17*19*10 cm
Skupna višina10 cm
Dimenzije paketa19*10*21 cm
Skupna dolžina19 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,31 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.