Didaktična košarica iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Shape Sorter Little Smoby Green 100% reciklirna od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična košarica iz sladkornega trsa Shape Sorter Little, francoskega proizvajalca Smoby bo otroke zabavala in pripomogla k njihovem razvoju že od 12. meseca starosti dalje. Otroška košarica v belo modri barvi ima tudi pokrovček z odprtinami različnih oblik, v katere bodo dečki in deklice vstavljali 8 barvnih kock. Na igriv način bodo otroci razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje, spoznavali bodo nove barve in oblike in se učili vstavljati kocke v prave oblike. Košarica je proizvedena iz pravega sladkornega trsa, zato je 100 % reciklirna, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, ki ne ogroža življenjskega okolja.

Košarica bo k otrokom prispela zapakirana v stilsko embalažo iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce in Smoby je eden izmed njih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom igrače, ki varujejo življenjsko okolje. Didaktična košarica pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost, zahvaljujoč ročaju pa jo lahko vzamete na izlete, obiske in počitnice. Mere izdelka znašajo 20*17*14 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače, ki razvijajo in oblikujejo njihovo osebnost. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20*17*14 cm
Skupna višina14 cm
Dimenzije paketa20*17*11 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.