Didaktična kocka Explor Cube Little Smoby za fino motoriko 5 strani in 13 funkcij z zvokom od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična kocka Explor Cube Little francoskega proizvajalca Smoby predstavlja večfunkcijsko igračo za najmlajše otroke od 12. meseca, ki jim omogoča vsestranski razvoj. Originalna kocka v nežnih pastelnih barvah je proizvedena iz prvorazredne plastike z žametno nežno površino, zato se bodo z njo dečki in deklice varno igrali. Veselijo se lahko 13 aktivnosti, ob katerih bodo urili svojo fino motoriko, logiko in si razvijali svojo domišljijo in predstavnost. 

Kocka je opremljena s 5 igralnimi stranmi, na katerih so odprtine za 4 kocke za vstavljanje z živalcami, igra s obročki, kolešček z lopatko, vrtljiv valj in roža, nazobčana kolesca, vrtljiva koala, igra skrivalnic z želvo in pikapolonica z mehanskim zvokom cric-cric. Otroci se bodo pri igri z didaktično kocko naučili prepoznavati tudi različne strukture površin, barve in zvoke. Didaktična kocka je opremljena tudi s priročnimi vratci, skozi katere lahko kocke preprosto vzamete ven.

Mere didaktične kocke znašajo 29*28*40 cm. Igrača z mnogimi funkcijami in barvitostjo bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled. Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost29*28*40 cm
Dimenzije paketa23*23*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.