Lesena didaktična kocka z labirintom in aktivnostmi Color Little Game Center Eichhorn s 5 oblikami za vstavljanje od 12 mes

Opis izdelka

Lesena kocka z labirintom in aktivnostmi Color Litle Game Center nemške znamke Eichhorn predstavlja izjemno didaktično igračo za vse otroke že od 12. meseca starosti dalje. Barvita kocka je proizvedena iz kakovostnega lesa z nežno površino, zahvaljujoč čemur bo v otroški sobici ustvarila prijetno in ustvarjalno vzdušje. Dečki in deklice se bodo zabavali z vstavljanjem 5 oblik, se igrali z labirintom, odkrivali vrtljiv mehanizem in se učili nastavljati uro. Didaktična igra pripomore k otrokovemu razvoju fine motorike in prostorskega vida, z njo se otroci učijo tudi logično razmišljati. Pestre barve jim pomagajo pri razvoju domišljije in predstavnosti.

Didaktične igrače so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Vstavljanka je zasnovana v pestrih in prijetnih barvah, ki so priporočene za malčke, saj s tem razvijajo njihovo domišljijo. Ob vstavljanju kock si bodo hitro izboljšali oceno velikosti posameznih kock, vadijo pa lahko tudi svojo hitrost in reflekse. Zahvaljujoč temu pridobivajo zdravo samozavest, se učijo zanašati na same sebe in hitreje rešijo katero koli nalogo. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok. Mere kocke znašajo 20*20*37 cm.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • leseni kocka s 4 kockami za vstavljanje
  • različne aktivnosti – nastavljanje ure, vrtljiv mehanizem, labirint
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost20*20*37 cm
Skupna višina37 cm
Dimenzije paketa73*25,5*49 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.