Didaktična hiška Shape House Cotoons Smoby s ključem v vratih in kockami za vstavljanje od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična hišica Shape House z izdaje Cotoons, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 12. meseca starosti. Hišica je proizvedena v čudoviti beli barvi z modro streho in barvnimi vratci. Del hišice za vstavljanje je tudi set kock v obliki figuric Cotoons, ki se v hišico vstavijo čez odprtine na strehi. Figurice se s hiške vzamejo ven s pomočjo barvnih ključev, s pomočjo katerih so bodo otroci izboljševali svojo fino motoriko, logično mišljenje in predstavnost. 

Hišica Smoby pomaga vašim najmlajšim pri razvoju njihove domišljije in predstavnosti, učili se bodo prepoznavati nove oblike in barve. S poimenovanjem barv, oblik, sličic in površin otroci spoznavajo in odkrivajo nove reči. Originalni dizajn in ogromno iger, ki si jih lahko izmislijo s to didaktično igračo, spodbujajo željo po odkrivanju sveta okoli njih. Proizvedena je iz kakovostne in trpežne umetna mase, ki ima zaobljene in nežne robove, prijetne na dotik. Barvita hišica bo okrasila vsako otroško sobico in v njej ustvarila prijetno in domače vzdušje. Mere izdelka znašajo 23*27*23 cm.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne otroške igrače iz umetne mase že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost23*27*23 cm
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa24*24*24 cm
Skupna dolžina23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,85 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.