Didaktična elektronska hiška Shape House Cotoons Smoby vstavljanka s kockami od 12 mes

Opis izdelka

Didaktična elektronska hiška z izdaje Cotoons predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti. Francoski oblikovalci znamke Smoby prinašajo vseh radovednim otrokom originalno igračo, ki bo preverila njihovo spretnost in iznajdljivost pri igri s 4 kockami različnih oblik. Otroci skozi odprtine na strehi vstavljajo kocke v hiško in ob vsaki pravilni rešitvi začne hiška svetiti in dajati zvoke. Najmlajši otroci bodo tako na igriv način na didaktični igrači odkrivali in spoznavali različne zvoke, oblike, barve in lučke. Na zgornjem delu otroške igrače je tudi priročen ročaj, tako da lahko otroci svojo najljubšo igračo vzamejo s seboj kot kovček na vse izlete, potovanja in dogodivščine. 

Didaktične igrače so na svetu vse bolj priljubljene, saj imajo odličen vpliv na razvoj inteligence, prostorskega vida in logičnega razmišljanja. Z vstavljanjem kock v pravilne odprtine si otroci krepijo fino motoriko in gibalne spretnosti. Spoznavajo nove barve in oblike ter z dotikom raziskujejo različne površine in pridobivajo samozavest. Ta brezčasna igrača pri otrocih spodbuja željo po odkrivanju okolice. Prav tako se v njih razvija domišljija in predstavnost, lahko si izmišljajo nove zgodbe s pravljičnimi junaki Cotoons. Hišica ima vratca, ki se odpirajo, skozi katere lahko kocke vzamete ven. Hišica z oblikami za najmlajše deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni), ki sta priloženi kompletu. Baterije v kompletu so testne.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače pravega francoskega dizajna. Material igrača Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške ročice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost20*10*25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa21*21*17 cm
Skupna dolžina20 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,80 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.