Rožasti dežnik Flowers Umbrella Les Bagages Corolle 62 cm ročaj a 83 cm premer

Opis izdelka

Dež od zdaj naprej ne bo imel nobene možnosti. Stilski dežnik Flowers Umbrella Les Bagages z delavnice francoske znamke Corolle je brezčasni dodatek, ki se bo s svojim čudovitim dizajnom zoperstavil vsakemu deževnemu vremenu. Kot edina e-trgovina na trgu vašim otrokom prinašamo ta odličen dežniček z nežnim vzorcem rožic. Dežnik se zloži povsem preprosto, je lahek in otroci ga bodo zahvaljujoč priročnemu ročaju preprosto držali. Dežnik je primeren za otroke od 3. leta starosti, njegov premer znaša 83 cm, skupna višina meri 62 cm, zato je prav ustvarjen za vse male otroke.

Do detajlov dodelani otroški dežnik Corolle je proizveden iz prvorazrednih materialov in zdravju neškodljivih barv in bo v dobro voljo spravil vse otroke, ki so žalostni, ko zunaj dežuje. Z veselim vzorčastim dežnikom Corolle bo tudi deževni dan čudovit in poln zabavne igre. Izjemni dežnik z delavnice znamke Corolle se s svojim dizajnom popolnoma poda punčkam in dojenčkom Corolle in mnogim dodatkom, ki igro spremenijo na neverjetno doživetje.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del dojenčkov in dodatkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje.

Lastnosti

  • dežnik za otroke
  • od 3. leta starosti
  • z nežnim rožastim vzorcem
  • premer 83 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost9*62*5 cm
Skupna višina62 cm
Teža0,23 kg
Premer83 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.