Delovno orodje Black & Decker Smoby 3 druhy - motorna žaga, rezalnik in vrtalnik

Opis izdelka

Otroško delovno orodje Smoby v motivu animirane serije Mojster Miha je set 3 delovnih orodij v črno-oranžni barvni zasnovi, ki vključuje še dodatke. Orodje je primerno za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo male mojstre. Set delovnega orodja vsebuje kakovostno orodje za popravila, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med elektronskim orodjem boste našli rezalnik, motorno žago in vrtalnik z nastavki. To je brezčasen set igrač originalnega francoskega dizajna. Zahvaljujoč setu orodja se bodo mali mojstri naučili, kako pravilno uporabljati delovno orodje in čemu je namenjeno.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti otrok. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set za dečke Smoby z originalnim dizajnom, zasnovanim po navdihu risanke Mojster Miha. Igrače delujejo na AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Set orodja je odličen dodatek za otroško delavnico znamke Smoby, otroci pa se bodo z njim igrali tudi samostojno.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 6 x AA/LR6 included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.