Delovno orodje Black+Decker Smoby v kovčku 6 kosov

Opis izdelka

Delovno orodje Smoby Black+Decker je set delovnega orodja v priročnem kovčku z držalom, v sivi barvni zasnovi. Primerno za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje najpomembnejše orodje za popravila, ki zagotavlja ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 6 dodatki boste našli žago, izvijač, klešče, kladivo in ključ. To je brezčasna igrača za fante, originalnega dizajna in praktičnega pakiranja. S pomočjo kovčka z otroškim orodjem se bodo fantje veliko naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za določena opravila.

Mali iznajditelji se radi igrajo z delovnim orodjem, saj se pri takšni igri počutijo kot odrasli. Pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo resničnemu svetu, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroškim setom za mojstre se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti otrok. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje omogoča prav ta mojstrska igrača Smoby za dečke, ki je hkrati originalnega dizajna.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost30*19*16 cm
Dimenzije paketa30*18*16 cm
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.