Delovni voziček Mecanique Écoiffier s 20 dodatki

Opis izdelka

Écoiffier delovni voziček Mecanique je odlična in priročna igrača za malega dečka, ki z navdušenjem spremlja odrasle pri njihovem delu in jih pri igri rad posnema. Voziček je lahek in ima dve kolesi, ki se preprosto vrtita. Dva ročaja, ki sta prijetna na dotik, naredita iz tega vozička premični pripomoček z orodjem, zato se lahko otroci z njim igrajo tudi sami. Voziček razpolaga tudi z zabojem, v katerem je kar 20 kosov različnih delovnih pripomočkov.

Med njimi so izvijač, kladivo, vijaki, matice, nastavki, klešče in francoski ključ. Mali mojster bo z njimi lahko opravljal različna dela in vključil svojo domišljijo ter s pomočjo orodja ustvarjal raznovrstne oblike. Celoten voziček je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki bo služila leta in leta in je prijetnima na dotik. Zasnovan je v čudoviti rdeči in rumeni barvi, ki dajeta vozičku svežino in igrivost. Dopolnjen je s srebrno barvo in je videti kot pravi. Na njem lahko otroci prevažajo karkoli, ne le kovček z orodjem.

Orodje je zasnovano posebno za male rokice, da bi ga lahko otroci pravilno prijeli in se z njim igrali. Igrača je bila narejena s poudarkom na varnost med igro, zato nima ostrih robov. Takšna igra pri otrocih spodbuja ustvarjalnost, hkrati pa se izboljšujejo njihova fina motorika in manualne spretnoti. Naučili se bodo prepoznavati orodje in njegovo uporabnost. Igrača francoskega proizvajalca Écoiffier izpolnjuje vse najstrožje evropske standarde. Primeren je za otroke od 2. leta starosti. Njegove dimenzije so 29,5*29,5*56,5 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost30*27*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa80*60*40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,87 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.