Delovni voziček Avtomobili 2 Pit Stop Smoby z mehanskim vrtalnikom, avtomobilom McQueen in 25 dodatki

Opis izdelka

Delovna mizica Pit Stop Cars 2 (Avtomobili) Smoby je čudovita in domiselno izdelana igrača. Popolna je za dečke, ki imajo radi dirkalne avtomobile in se z navdušenjem igrajo z delovnim orodjem. Izdelana je iz kakovostnih materialov. Gre za plastiko, ki je izredno trpežna in hkrati prijetna na dotik. Poudarek je bil namenjen varnosti med igro, zato so vsi robovi zaobljeni. Izdelana v čudoviti rdeči in črni barvni kombinaciji. Spominja na resničen dirkalni box. Voziček za male mojstre stoji na dveh kolesih, ki se lahko obračajo in zato lahko mali avtomehanik odpelje svojo delavnico tudi v druge prostore.

Spodnji del otroškega delovnega vozička je izdelan iz treh prekucnih poličk, kamor lahko otroci odlagajo nadomestne dele, pnevmatike, izvijače in drugo pomembno orodje, ki obvezen del vsake avtomobilske delavnice. Zgornji del sestavlja delovna površina, kamor med drugim lahko položite tudi avtomobilček McQueen, ki je znani junak iz risanke Avtomobili, ki je pri otrocih izredno popularna in jo bodo takoj vzljubili. Avtomobilček lahko razstavite in potem spet sestavite skupaj. Mali avtomehanik lahko pred vsako dirko avtomobilček preveri, mu zamenja gume in podobno. Na desni strani delovne površine je držalo za mehanski vrtalnik, ki se lahko pomakne in obvlada z preprostim pritiskom na gumb. Poleg njega je izvijač za ročno izvijanje – skupaj vsebuje kar 25 dodatkov.

To orodje bo služilo tudi za delo z avtomobilčkom. Otroci si bodo s tem izboljšali fino motoriko in ročne spretnosti, ki sta v odraslosti zelo pomembni. Poleg tega se bodo naučili še kaj o orodju, spoznali njihov videz in jih bodo v prihodnosti znali razlikovati in jih uporabiti. Otroški delovni voziček Pit Stop Cars 2 je zabavna, čudovita in priročna igrača, francoskega proizvajalca Smoby z dolgoletno tradicijo in zagotavlja najvišjo evropsko kakovost. Dimenzije vozička merijo 39*27*73 cm. Odlično bo okrasil deško otroško sobo. K igri lahko pokličete tudi kakšnega otrokovega prijatelja. En je lahko dirkač, drugi pa njegov mehanik. Tako si gradijo občutek za timsko delo in socialni čut. Primeren je za dečke od 3. leta starosti. Taka igra bo zabavala in otroke zaposlila za ure in ure, ob njej pa se bodo še veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost39*27*73 cm
Skupna višina73 cm
Dimenzije paketa40*17*64 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,70 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.