Delovni kovček z mehanskim vrtalnikom Black+Decker Toolbox Smoby s čelado in avtomobilčkom za sestavljanje 50 dodatkov

Opis izdelka

Delovni kovček Toolbox francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Originalni kovček v sivi barvi v sebi skriva bogati set 50 dodatkov, med katerimi so delovna čelada, mehanski vrtalnik z nastavkom, montažni ključ, izvijač, klešče, kladivo, žaga, vijaki in različni montažni elementi. Odličen element je tudi avtomobilček za sestavljanje, s katerim se bodo zabavali tudi mali inženirji. Delovna miza za dečke je izdelana iz trpežne plastike z nežno površino in motivom delovnega orodja Black&Decker.

Zelo pomembno je najmlajše voditi k temu, da bi se igrali vloge odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje takšnega mojstra. Z igro s kovčkom in orodjem se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega sklepanja in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti montažni set originalnega dizajna. Mere otroškega kovčka znašajo 44*27*38 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost44*27*38 cm
Dimenzije paketa44*27*38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,95 kg
Barvaoranžová,šedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.