Delovni kovček Bricolo Box Black&Decker Smoby z avtomobilčkom za sestavljanje in 39 dodatki

Opis izdelka

Delovni kovček Bricolo Box, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno izbiro za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Originalni kovček v oranžno črni barvi vsebuje set 39 dodatkov, med katerimi so delovni pripomočki in orodje – montažni ključi in izvijač, vijaki, matice, klešče in montažni elementi za sestavljanje avtomobilčka skupaj s slikovnimi navodili. Mali mojstri bodo navdušeni nad priročnim kovčkom s premičnimi predalčki in sistemom za obešanje delovnega orodja. 

Domači mojstri bodo tako dobili prve izkušnje in se naučili uporabljati delovno orodje. Kovček je proizveden iz trdne in trpežne plastike z nežno površino, dečki pa se bodo razveselili tudi motiva z oznako delovnega orodja Black&Decker. Z igro s kovčkom in orodjem in avtomobilčka za sestavljanje se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne veščine. Dečki razvijajo svojo logiko in se učijo osredotočati na detajle. Montažni set z avtomobilčkom v kovčku originalnega dizajna bodo zahvaljujoč priročnem ročaju lahko vzeli s seboj kamorkoli.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost36*29*29 cm
Dimenzije paketa30*9*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.