Delovna miza s funkcionalnim žerjavom Black&Decker Bricolo Builder Smoby z avtomobilčkom za sestavljanje in vrtalnikom ter 94 dodatki višina 117 cm

Opis izdelka

Delovna miza Black&Decker Bricolo Builder francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo mojstre. Vrhunska delovna miza razpolaga s funkcionalnim žerjavom z gibljivo roko, s pomočjo katerega lahko otroci prenašajo večje delčke, ki jih potrebujejo pri svojih popravilih in montažah. Zanesejo se lahko na set 94 dodatkov, med katerimi je mehanski vrtalnik z 2 nastavkoma, primež, žaga, klešče, izvijač, montažni ključi, kladivo, vijaki in še številni drugi elementi za montažo. Del delavnice je tudi gradbeni avtomobilček za sestavljanje. 

Delovna miza za dečke je izdelana iz trpežne plastike z nežno površino in stoji na 4 stabilnih nogah. Otrokom ponuja veliko prostora za shranjevanje in steno za obešanje delovnega orodja. Miza je opremljena z montažnimi odprtinami za zabijanje žebljev, na sprednjem delu pa je tudi mehansko ravnilo. Mere delavnice znašajo 82*34*117 cm. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje takšnega mojstra.

Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega sklepanjain koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost82*34*117 cm
Skupna višina117 cm
Dimenzije paketa60*16*77 cm
Skupna dolžina82 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,76 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.