Delavna miza na koleščkih Spidey DIY Trolley Marvel Smoby z avtomobilčkom in figurico ter 45 delovnimi dodatki

Opis izdelka

Delovna miza na kolesih Spidey DIY Trolley Marvel, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za vse spretne otroke od 3. leta starosti. Moderna delavnica v rdeče-modri barvi z animiranim motivom Spideyja je opremljena s koleščki, zahvaljujoč katerim jo bodo malo mojstri lahko odpeljali na želeno mesto. V bogatem setu 45 dodatkov so montažni ključi, izvijač, vijaki, matice, sličice, figurica Spidermana in montažni elementi, s katerimi bodo otroci lahko sestavili avtomobilček.

Zadnji del mizice služi otrokom za obešanje 2 orodij in sličice z navodili za sestavljanje avtomobilčka, na delovnem pultu so različne odprtine za montažo delčkov, s pomočjo ravnila pa bodo izmerili sestavne dele. Na spodnjem delu mizice je prostor za shranjevanje orodja in pripomočkov v obliki pregibnih zabojčkov. Na zgornjem delu je ročaj za lažje prenašanje in premeščanje mizice. Miza je kompaktna in se po potrebi lahko tudi zloži. Voziček na kolesih je opremljen s sličicami Spidermana iz studia Marvel, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil že na prvi pogled.

S to delavnico bodo otroci doživeli ogromno zabave, h krati pa si razvijali fino motoriko in se naučili delati z različnim orodjem, s tem pa se bo v njih prebujala predstavnost in domišljija. Dečki se bodo pri igri počutili kot pavi mojstri, pridobivali občutek odgovornosti in se približevali svetu odraslih. Izboljševali si bodo logično mišljenje in prostorsko orientacijo ter se naučili ohranjevati red v svoji delavnici. Mizica je izdelana iz kakovostne umetne mase z najmodernejšo tehnologijo in bo otrokom služila še leta in leta. Mere znašajo 39*27*73 cm, kjer je skupna višina mizice 73 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rok. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost39*27*73 cm
Skupna višina73 cm
Dimenzije paketa39*20*50 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.