Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center Smoby mehanika vodovod pleskanje in mizarstvo100 dodatkov 103 cm višina

Opis izdelka

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo tehnične poklice. Pri delu vodovodarjev, mehanikov in mizarjev se lahko zanesejo na bogati set 100 dodatkov, med katerimi so mehanski vrtalnik z 2 nastavkoma, klešče, žaga, izvijač, montažni ključi, kladivo, pleskarski valjar, primež, vijaki, matice, žeblji, vodovodne cevi in poličke za manjše predmete ter različni delčki za montažo. Delovna miza s 3 igralnimi površinami je opremljena s koleščki za preprostejšo uporabo in odpirajočimi stranskimi krili, s katerimi lahko delavnico v nekaj sekundah razprete in zaprete.

Sprednji del je namenjen strojniškim opravilom, otroci se učijo delati s primežem, zabijati žeblje, meriti z ravnilom in sestaviti avtomobilček po navodilih. S tem si odlično razvijajo svojo fino motoriko, spoznavajo novo orodje in njihovo pravilno uporabo. Zadnja stena je opremljena s sistemom za obešanje delovnega orodja in površino za odlaganje majhnih delčkov, zato bodo imeli vse potrebne dodatke vedno pri roki. Male mojstre bo razveselila tudi priročna tabla, na katero lahko rišejo s kredo in si zapisujejo opombe, prav tako pa jim bodo prav prišle poličke pod delovno površino.

Vodovodni in pleskarski del je sestavljen iz umivalnika, pleskarskega valjčka, dozirnika za milo za roke in stene z montažnimi odprtinami, na katere otroci napeljujejo cevi, pri čemer so jim v pomoč tudi slikovna navodila. Skozi sestavljene cevi bodo potem spustili žogico in opazovali, ali je prišla na želeno mesto. Pri gradnji cevovoda bodo otroci preizkušali različne načine montaže in si tako razvijali svoj občutek za prostor in tehnično predstavnost.

Mizarski del je namenjen vsem otrokom, ki se želijo naučiti delati z lesom. Mali mizarji in tesarji se bodo razveselili namizne krožne žage, s katero se bodo s pomočjo premičnega mehanizma naučili rezati lesene delčke. Krožna žaga je videti izjemno pristno, otroci pa se bodo ob delu zabavali tudi z ročno žago, ki jo lahko obesijo na stranski del mize. Del mizarstva je tudi mala polička za manjše predmete, ki jo lahko mali mizarji po delu tudi pospravijo.

Mere delavnice znašajo 56*34*103 cm. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali vloge odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kaj vse vključuje delo obrtnika. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika, logično razmišljanje in koncentracija. Učijo se hitreje reševati težave, pri igri z več otroki si razdelijo naloge montaže, izboljšujejo svoje komunikacijske sposobnosti in pridobivajo samozavest. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*34*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa59*26*75 cm
Skupna dolžina56 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,26 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.