Delovna miza s čelado Super Pack Mecanics Écoiffier z 19 dodatki in vozičkom od 18 mes

Opis izdelka

Delavnica za otroke Mecanics francoske znamke Écoiffier je izjemna igrača, ki je primerna za vse otroke, predvsem pa dečke od 18. meseca starosti. Delavnica za dečke je zasnovana v rdeče-sivi barvni kombinaciji, skupaj z rumenimi detajli. Del delavnice je tudi bogati set 19 dodatkov, ki ne smejo manjkati med pripomočki nobenega mojstra. Delavnica dečkom ponuja izvijač, montažni ključ, kladivo, klešče, vrtalnik s 3 nastavki, ravnilo in montažne elemente. Otroška delavnica za dečke je proizvedena iz trdnih in trpežnih materialov iz zdravju neškodljivih barv za maksimalno varnost med igrami. 

Malčki imajo na voljo tudi dovolj prostora za shranjevanje, kamor lahko po delu pospravijo orodje in dodatke. Na zadnjo steno delavnice lahko otroci obesijo delovno orodje, del seta pa je tudi dostavni voziček z zabojem za orodje, prav tako pa je delavnici priložena rdeča čelada, s čimer se bodo otroci še bolj pristno zabavali pri igri obrtnikov in mojstrov. Delavnica je velikosti 62 cm, njene ostale dimenzije pa merijo 62*26*48 cm. Njena realistična zasnova, skupaj z bogatim setom dodatkov bosta zagotovila ure in ure zabave za male mojstre.

Delavnica za dečke je izredno zabavna in čudovita igrača, ki bo prevzela vsakega otroka, vendar ima tudi drugi, še pomembnejši pomen. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Rastejo ne le fizično, ampak se razvijajo tudi mentalno in to ravno zahvaljujoč igračam. S pomočjo otroške delavnice se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok ter prav tako logično mišljenje. To je idealno darilo za vse otroke, ki radi pomagajo svojim staršem v delavnici ali pri popravilih v hiši.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost62*26*48 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,64 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.