Delovna miza Facom Workshop Cart Smoby na kolesih s 31 dodatki

Opis izdelka

Delovna miza Facom Workshop Cart, francoskega proizvajalca Smoby je originalno darilo za vse pridne in spretne otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo igre tehniških poklicev. Moderna delavnica v rdeče-črni barvi z napisom znamke delovnega orodja Facom je opremljena s koleščki, zahvaljujoč katerim jo bodo malo mojstri lahko odpeljali na želeno mesto. V bogatem setu 31 dodatkov bodo otroci našli 1 kombinirani ključ, francoski ključ, 1 izvijač, 12 montažnih delčkov, 8 vijakov in 8 matic, ki se jih bodo naučili uporabljati in ustvarjati različne oblike.

Zadnji del mizice služi otrokom za obešanje 3 orodij, na delovnem pultu pa so različne odprtine za montažo delčkov, s pomočjo ravnila bodo izmerili sestavne dele. Na spodnji strani mizice je prostor za shranjevanje orodja, v premičnih zabojčkih pa dodatkov, na pomoč pa jim bodo priskočili tudi simboli na orodju, da bodo vedeli, kam odložiti svoje pripomočke. Na zgornjem delu je ročaj za lažje prenašanje in premeščanje mizice. Miza je kompaktna in se po potrebi lahko tudi zloži.

S to delavnico bodo otroci doživeli ogromno zabave, h krati pa si razvijali tudi fino motoriko in se naučili delati z različnim orodjem, s tem pa se bo v njih prebujala predstavnost in domišljija. Dečki se bodo pri igri počutili kot pavi mojstri, pridobivali občutek odgovornosti in se približevali svetu odraslih. Izboljševali si bodo logično mišljenje in prostorsko orientacijo ter se naučili ohranjevati red v svoji delavnici. Mizica je izdelana iz kakovostne umetne mase  z najmodernejšo tehnologijo in bo otrokom zdržala še leta in leta. Mere znašajo 39*27*73 cm, kjer je skupna višina mizice 73 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost39*27*73 cm
Skupna višina73 cm
Dimenzije paketa41*18*64 cm
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,4 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.