Delovna miza Bricolo Center Bob the Builder Smoby z žerjavom in 92 dodatki

Opis izdelka

tehnične spretnosti in domišljijo? Z delovno mizo Bricolo Center znamke Smoby v motivu Mojstra Mihe, priljubljenega animiranega junaka z britanske animirane serije o spretnem in iznajdljivem mojstru, se bo tudi vaš malček naučil, kaj s seboj prinaša delo v delavnici. Delovna miza je opremljena z 92 dodatki na najvišji ravni, skupaj s premičnim žerjavom in cestnim valjarjem, s katerim bo vaš mali mojster doživel ogromno odlične zabave. Vsi delčki so precizno izdelani s poudarkom na nežne in zaobljene robove, da se malček ne bi mogel poškodovati. Stabilno delovno mizo krasi izraziti logotip Mojstra Mihe, zahvaljujoč kateremu se bo vsak malček počutil kot pravi mojster.

Delovna miza služi predvsem za izboljševanje motorike in otrokove osredotočenosti. Vsak deček bo z zanimanjem ugotavljal, kako se sestavi mali cestni valjar, kar bo prispeval k pravilni tehnični predstavi otroka. Vsi dodatki na tej odlični delovni mizi so polno funkcionalni in pripravljeni na domišljijo vsakega dečka, ki bo postopoma preizkušal vse delčke in se učil novih stvari. Vaš malček se bo pri igri z odličnim rumenim žerjavom na delovni mizi Smoby naučil natančnega in pazljivega dela. Bogata oprema 92 dodatkov na tej delovni mizi bo dečke zabavala ure in ure, med tem pa bodo lahko preizkušali rokovanje s kladivom, izvijačem, ključem, maticami, vijaki in drugimi pripomočki, ki jih za svoje delo potrebuje vsak mehanik in gradbenik. Otroci se lahko s tem modelom delovne mize odlično naigrajo in preizkušajo meje svoje domišljije.

Delovna miza Bricolo Center Mojster s cestnim valjarjem in žerjavom, skupaj z 92 dodatki je moderna in čudovita igrača za dečke, ki želijo raziskovati in preizkušati nove in tehnične stvari. Francoski proizvajalec Smoby je v to igračo vložil resnično vse. Čudovit dizajn, skupaj s kakovostnimi in na dotik prijetnimi delčki, izpolnjujeta najstrožje kriterije kakovosti. Otroška delovna miza je kompaktna, lahko se prenaša, njene skupne dimenzije v sestavljenem stanju so 82*37*117 cm. S to delavnico se vaš malček ne bo nikoli dolgočasil in bo vedno lahko izmišljal novo delo s kakovostnim orodjem.

Lastnosti

  • kakovostna izdelava in zanesljiva konstrukcija
  • zaobljeni robovi plastičnih delčkov
  • obvladljiv žerjav
  • zložljiv cestni valjar
  • veliko število dodatkov, kar 92
  • kompaktna delovna miza
  • atraktiven dizajn v motivu Mojstra Mihe
  • zanesljiv francoski proizvajalec Smoby
  • primerna za dečke od 3. leta starosti.
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost82*37*117 cm
Skupna višina117 cm
Dimenzije paketa60*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,0 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.