Delavnica zložljiva na koleščkih Bricolo Devil Workmate 3in1 Black&Decker Smoby s kovčkom in 19 dodatki

Opis izdelka

Zložljiva delavnica na kolesih Bricolo Devil Workmate 3v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Večnamensko delavnico 3v1 bodo otroci uporabljali kot ročno voziček na kolesih, delovno mizo in kovček. Originalna delavnica v oranžno črni barvi v motivu delovnega orodja Black&Decker bo otroke navdušila že na prvi pogled. Pri mojstrskih delih bodo uporabljali 19-delni set dodatkov, med katerimi so montažni ključi, izvijač, vijaki, primež, montažni deli, matice in plastični zaboj z velikim držalom, v katerem bodo lahko svoje orodje odnesli.

Delavnica se lahko zloži in razstavi, zahvaljujoč 2 koleščkoma pa se lahko preprosto prevaža naokoli. Proizvedena je iz prvorazredne plastike z zaobljenimi robovi za maksimalno varnost pri igri. Otroci se z njo igrajo načrtovalce in mojstre popravil, se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in se učijo, kako se posamezno orodje uporablja. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Mere delavnice znašajo 33*32*59 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače prvovrstne kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost33*32*59 cm
Dimenzije paketa39*20*50 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.