Delavnica Stanley Bricolo One Workbench Smoby s tolkalom in 57 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Stanley Bricolo One Workbench, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno igračo za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje številne funkcije in dodatke, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre. Otroci se lahko veselijo seta 57 dodatkov, med katerimi so klešče, izvijač, žagica, kladivo, montažni ključi, primež, vijaki, matice, žeblji, tolkalo in ravnilo na sprednjem delu mize. Delavnica za dečke je opremljena s predalčki in zabojčki za manjše vijake, zadnja stena pa vsebuje obešalni sistem za orodje. Delovna miza v rumeni barvi stoji na 4 stabilnih nogah in je izdelana iz prvorazredne plastike z gladko površino.

Očarljiv videz v motivu delovnega orodja Stanley poudarja pristne izkušnje pri igri tehničnih poklicev. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in odkrivajo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igro z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Z delavnico si pri popravilih v svoji sobici razvijajo tudi domišljijo in predstavnost. Mere delavnice znašajo 56*34*103 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače prvovrstnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa gladek in nežen do otroških rokic in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*34*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa60*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.